Barion Pixel

Általános szállítási információk

Személyes átvétel:

Lehetőség van a rendeléseket telephelyünkön személyesen is átvenni, munkanapokon 9 és 17:00 között. A megrendelés leadásakor a kosár oldali szállítási módoknál tudod kiválasztani a személyes átvételt. A rendelés összekészítése után e-mailben értesítünk ha már átvehető a csomag. Az összekészítéstől számítva 7 munkanapig tároljuk a csomagot. Telephelyünkön készpénzes és bankkártyás fizetési módra is van lehetőség.
Címünk: 1097 Budapest, Táblás utca 36-38. C15 raktárépület
Telephelyünk nem üzlet, így kérjük, hogy minden esetben adj le rendelést a kiszemelt termékekre!

Házhozszállítás:

🚛GLS futárszolgálat esetén 👉 garantált 1 munkanapos szállítás

Vállaljuk, hogy a munkanapokon 14 óráig megrendelt csomagokat még aznap átadjuk a kiszállítást végző futárszolgálatnak (abban az esetben, ha a GLS futászolgálatot választod).

Logisztikai partnereink az érvényben lévő szerződéseink alapján kötelesek a rendelést a csomag lezárást követő következő munkanapon megkísérelni kézbesíteni a címzett részére. A kiszállítási nap reggelén a címzett e-mail értesítést kap a csomag várható kézbesítésének aznapi idősávjáról.

A küldött e-mail üzenetek tartalmazzák mindazon információkat, melyek szükségesek lehetnek a csomag kiszállítás időpontjának (vagy címzésének) esetleges megváltoztatásához, amennyiben az előre jelzett idősáv nem lenne a kézbesítéshez megfelelő.

Díjak:

Rendelés értéke:                       Szállítási díj:
30,000 Ft-ig 1290 Ft
30,000 Ft felett ingyenes

Utánvétes fizetés díja:

Mindegyik futárszolgálatnál lehetőséged van mind bankkártyás, mind pedig készpénzes fizetésre a futárnál.  Az utánvétes fizetés díja minden esetben 390 Ft.

Gyakran felmerülő kérdések:
Mit tegyek ha nem kaptam értesítést?

Kérünk Titeket elöször is a rendelés leadásakor élő, általatok napi szinten használt e-mail címet adjatok meg. Ellenőrizzétek a kéretlen levelek (Spam/Junk) mappákat e-mail fiókotokban, előfordulhat, hogy a futárszolgálat levele oda érkezett.

Kiszállítással kapcsolatos kérdésekkel a rendelésszám megadása ellenében az alábbi e-mail címen tudunk tájékoztatást adni:

hello@originalmineral.hu