Oktatás

Érdekelnek a termékeink és szívesen kipróbálnád őket?

Többet szeretnél megtudni az O&M fantasztikus világáról, elsajátítanád a termékeink professzionális használatát, Mencsik Zsolt oktató fodrászunk mindenben segítségedre lesz.

“Szakmai történetem már gyerekkoromban elkezdődött, édesanyám is fodrászként dolgozott. Tapasztalataimat piacvezető cégeknél versenyzőként, színpadi és oktató fodrászként szereztem. Kreatív fotózásokon, forgatásokon, divatbemutatókon dolgoztam. Fiatalkoromtól megtapasztaltam ennek a szakmának a csodáit, de a nehézségeit is. Mindamellett, hogy kreatív, szenvedélyes, impulzív a szakmánk. A vegyszeres anyag használata egyaránt igénybe veszi a fodrászt és vendégeit. 2010-es évektől lassan elkezdtem érdeklődni a környezetünket kevésbé károsító, megterhelő termékek iránt. Olyan gyártót kerestem, aki igazán komolyan veszi ezt a feladatot, illetve semmilyen határt nem szab az én és a vendégeim elképzeléseinek, így ismertem meg Jose-t és az O&M-et. 

Most már több éve használom az O&M márka termékeit kompromisszumok nélkül!” 

Amennyiben te is fontosnak véled a hajápolást, keresd fel az O&M csapatát:

  • Személyes vagy online találkozás keretében bemutatjuk neked cégünk értékeit és termékeinket. 
  • Ha felkeltettük érdeklődésedet, Mencsik Zsolt szakmai képzésén vehetsz rész, ahol bemutatja neked termékeinkről gyakorlati tapasztalatait és az Q&M Guide alapjait. 

KAPCSOLAT

Papp Tamás
Kapcsolattartó
Mencsik Zsolt
Oktatófodrász

Íratkozz fel következő képzésünkre!

Következő O&M termékbemutatónk és képzésünk július 8.-9. között lesz.

Ha érdekel írj e-mail-t vagy keress minket telefonon!